10 Јул 2015
СВЕЧАНО УРУЧЕНИ ЧЕКОВИ У ОКВИРУ АКЦИЈЕ „ХУМАНИ ПОНЕДЕЉАК“

У среду, 8. jула, на Штранду су родитељима Матеје Симичића, Далибора Фабијана и Ђорђа Карамате свечано уручени чекови са новчановом помоћи која је прикупљена у оквиру акције „Хумани понедељак“ „Градског зеленила“. Чекове су уручили Петар Алвировић, вођа групе „Апсолутно романтично“, Богољуб Бањац, певач „Амајлије“ , Милан Косановић, помоћни тренер Омладинске репрезентације Србије у фудбалу и Радован Панков, репрезентативац  златне Омладинске репрезентације у фудбалу.

Директор „Градског зеленила“ Александар Богдановић подсетио је да се акција одвија под слоганом „Новосадски је бити хуман“ и захвалио се свима који су се одазвали хуманитарној акцији нашег предузећа. Посебну захвалност изразио је музичарима који су недавно бесплатно свирали на дочеку златних српских фудбалера на новосадском Штранду.

Саветник директора „Градског зеленила“ Иван Ножинић изнео је податак да је током акције „Хумани понедељак“ од почетка ове сезоне прикупљено 1,24 милиона динара за лечење седморо деце. Прошле године сакупљено је 825.000 динара као помоћ за оздрављење петоро малишана.