28 Сеп 2015
ЈОШ ЈЕДАН ХУМАНИ ПОНЕДЕЉАК ЗА ТАРУ ПОПОВИЋ

Купалишна сезона на Штранду приближила се крају. Званичан завршетак сезоне је 30. септембра, али     се капије градске плаже не затварају, а планирани програми настављају.  Већ 3. и 4. октобра очекује нас „Штранд фест“, а за два и по месеца почиње и зимска сезона.

Као што грађани очекују од друштвено одговорног предузећа какво је  ЈКП „Градско зеленило“, хуманитарне акције се настављају. У понедељак, 28. септембра, биће поновљена хуманитарна акција за осмогодишњу Тару Поповић из Новог Сада, којој су потребна нова инвалидска колица. Прошлог понедељка за њу је сакупљено 24.560 динара, а надамо се да ћемо током сутрашњег „Хуманог понедељка“ успети да обезбедимо остатак новца за нашу малу суграђанку оболелу од церебралне парализе.

Током „Штранд феста“, наредног викенда, припремамо велику хуманитарну акцију за оне којима је помоћ најпотребнија, а посетиоци ове манифестације имаће прилику да виде о чему се ради и покажу хуманост на делу. То је један од разлога што 3. и 4. октобра очекујемо велики одзив заљубљеника у Штранд и Дунав.