05 Апр 2024
У ПОНЕДЕЉАК, УТОРАК И СРЕДУ ТРЕТМАНИ КАБИНА НА ШТРАНДУ

У оквиру припрема за предстојећу 113. купалишну сезону, у понедељак, уторак и среду (8. 9. и 10 априла) следеће недеље радници „Градског зеленила“ обавиће дератизацију, дезинфекцију и дезинсекцију кабина на Штранду. Радови ће сва три дана трајати од од осам до 13 сати. 

У понедељак се третирају кабине од централног платоа до Моста слободе, у уторак од Моста слободе према спортским теренима, а у среду кабине лево од централног платоа према веслачком клубу Данубијус.

Апелујемо на закупце да кабине откључају и отворе и на неколико сати испразне од ствари, како би радницима могли да обаве послове дезинфекције, дезинсекције и дератизације.

У међувремену, радници Зеленила настављају са кошењем траве, орезивањем, окопавањем и плевљењем шибља и цвећа.

Трава се коси код Спенса, Променаде и испод Варадинске дуге, затим у улицама Војвођанских бригада, Сентандрејском путу, Новосадског сајма, булеварима Јаше Томића, Краља Петра Првог, Војводе Степе и Јована Дучића, као и у стамбеним блоковима Балзакова - 1300 каплара - Милоша Црњанског - Народног фронта и Милоша Црњанског - 1300 каплара - Иве Андрића - Народног фронта.

У улицама Браће Рибникар и Војвођанских бригада се орезује и окопава жива ограда, док се на Булевару ослобођења окопава и плеви шибље.