10 Јул 2015
ВЕЛИКИ ТУРНИР У УЛИЧНОМ БАСКЕТУ У СУБОТУ НА ШТРАНДУ

Нови Сад ће у суботу 11. јула од 13 до 22 сата  бити домаћин интернационалног турнира у баскету 3×3 под називом „ZERO 21“ Нови Сад на коме ће учествовати 12 најбољих  екипа из региона које ће одмерити снаге под кошем у суботу 11. јула на Штранду. Финални меч заказан је за 21 сат под рефлекторима на кошаркашком терену Штранда.

Овај турнир има статус ФИБА сателит турнира, а победничка екипа стиче право учешћа на најбољем европском челенџеру у Москви који ће бити одржан 24. јула. Поред тога, победничку екипу чека награда од 1.000 евра као и плаћен пут на турнир.

Публика на Штранду имаће прилику да види најбољи баскет, јер учествују екипе које су обележиле Streetball сцену у региону претходних година. Како би догађај на Штранду био комплетан, организатори су се потрудили да публици не буде досадно ни у паузама између мечева када ће наступити популарна хип хоп група „THCF“, а цео догађај увеличаће и плесни наступ „Point Dance“ студија.

Тимови који учествују na ZERO 21 Novi Sad turniru su: Олимп Београд, Лиман – Орион Мењачнице, Ранч – Београд, HunTeam (Будимпешта, Мађарска), Master caffe (Стари Бановци), Fisher Grupa (Загреб, Хрватска), Врбас, Ауто Кућа Секулић – Нови Сад, Гладијатор – Угљевик (Република Српска), XXX (Сарајево, Босна и Херцеговина), Арнолд – Нови Сад, France Team (Париз, Француска).