05 Нов 2015
ПРОМОЦИЈА ДИНО ПАРКА ОД 14. ДО 17. НОВЕМБРА

Дино парк, први тематски забавни парк у Србији, чије се отварање очекује у марту наредне године, биће представљен у Новом Саду низом промотивних активности. Од 14. до 17. новембра, у Дунавском  парку ће бити постављено шест реплика диносауруса који ће се касније наћи у сталној поставци Дино парка, чиме ће Новосађани бити у прилици да сазнају како ће изгледати само делић свега онога што их очекује у обиљу његовог атрактивног садржаја. Промотивна акција посебно је окренута најмлађима којима ће бити намењен свакодневни музички програм у салетли Дунавског парка, сваког преподнева са почетком у 10 часова.

Током четири дана трајања промотивне акције, најмлађима ће бити омогућено прво упознавање са занимљивостима које прате ова створења изумрла пре око 65 милиона година, биће им доступне све информације о првом едукативно-забавном парку у нашој земљи, а посебно ће бити атрактивна могућност фотографисања са репликама диносауруса. Програм ће трајати од 10 до 19 сати.

Отварањем Дино парка, Нови Сад ће бити богатији за едукативно-забавни центар уређен по угледу на све отворене у великим европским градовима. Ова јединствена туристичка атракција ће поред поставке реплика диносауруса, имати богату понуду попут музеја диносауруса, ресторана, играонице, отворене салетле, биоскопа, мини ЗОО врта, дечијих игралишта, позорнице, адреналин парка и других садржаја. Дино парк ће бити отворен у непосредној близини отворених базена СПЕНС-а на простору величине 1,7 хектара.

Више информација можете сазнати путем Фејсбук странице:

https://www.facebook.com/DINO-PARK-Novi-Sad-534812683339099/?fref=ts