04 Апр 2016
Отварање Дино парка у Новом Саду – одбројавање је почело!

По узору на европске и светске метрополе Нови Сад добија научно-забавни парк, који ће због свог богатог садржаја постати незаобилазна туристичка атракција и омиљено место Новосађана. Отварање првог и јединог Дино парка у овом делу Балкана предвидјено је за дане викенда, у суботу и недељу, 16. и 17. априла 2016. године.

Изградња парка је у току, а простираће се на површини од 1,7 хектара, у оквиру ЈП Спортски и пословни центар „Војводина“ .

Дино парк  пружа јединствену целодневну и вишедневну забаву и едукацију за све узрасте (породице са малом децом, децу из вртића, ученике основних и средњих школа,  студенте и пасиониране авантуристе ). Сталну изложбу Дино Парка чиниће 24 диносауруса од којих је већина мултимедијалног типа.

Дино парк је богат и пратећим садржајима. На располагању су:

 

Dino Dig Site – ограничен простор испуњен песком у којем ће деца моћи да ископају фосил диносауруса
Дино играоница на отвореном
Дино рођендаоница
Театар и 12D биоскоп за културне садржаје: концерти, позоришне представе, трибине, семинари
Адреналин парк и стрељана
Дино ресторан
Богато опремљена сувенирница
 

Време боравка у парку за посетиоце је неограничено (у оквиру радног времена). Дино парк ће бити отворен од априла до новембра и радиће седам дана у недељи.

За учење и забаву задужен је стручни тим водича и аниматори. Дино парк омогућава и организовање рођендана и свих врста прослава, а посебно ће бити занимљиве бројне представе и музичка дешавања.

 

Посета Дино парку је прави начин да се деца забаве, заинтересују за науку,  а родитељи обнове и допуне своје знање. Сви заједно доживеће незаборавну авантуру.