02 Феб 2016
ЗАВРШЕТАК ЗИМСКЕ СЕЗОНЕ НА ШТРАНДУ

Због топлог времена данас ће бити приведена крају зимска сезона на Штранду. Затварање клизалишта условило је неуобичајено топло време за ово доба године. И поред нешто краће сезоне у односу на прошлу годину, посета клизалишту премашила је сва наша очекивања. Улазнице другу годину узастопно нисмо наплаћивали, а број изнајмљених пари клизаљки износи преко 11.500. То практично значи да је за четрдесетак дана у чарима клизања на најлепшој плажи на Дунаву уживало између 20.000 и 30.000 Новосађана.

И овог пута „Градско зеленило“ је показало да је друштвено одговорно предузеће, које велику пажњу посвећује хуманитарним активностима. Већ традиционално, организовали смо хуманитарне маскенбале, овог пута за малишане из Свратишта за децу у Новом Саду, а уз подршку градоначелника Милоша Вучевића и неколико спонзора прикупљена је значајна новчана помоћ за бившу рукометну репрезентативку Југославије Наду Шљукић и њеног сина Миодрага. Кроз школу клизања коју је и ове зиме водила инструкторка овог спорта Светлана Трешњић прошло је тридесетак малишана.

Од среде, 3. фебруара, Штранд ће за посетиоце бити отворен од 8 до 20 часова, а закупце кабина подсећамо да до 29. фебруара на главној благајни Штранда сваког радног дана од 10 до 18 часати могу да обнове уговоре за ову годину.