24 Јун 2022
РАСПОРЕД КОШЕЊА ЗА 24.06.2022

СЛАВИЈА

  • Индустријска зона Север

 

ПЕТРОВАРАДИН

  • Златарићева

 

СТАРИ ГРАД

  • Омладински парк,
  • Шангај

 

ЛИМАН

  • блок Милке Гргуров,
  • блок Драге Спасић

 

ДЕТЕЛИНАРА

  • блок Јанка Чмелика – Веселина Маслеше

 

НОВО НАСЕЉЕ

  • део Стевана Момчиловића,
  • блок Милеве Марић,
  • Променада