22 Нов 2022
РАСПОРЕД КОШЕЊА ЗА 22.11.2022.

СТАРИ ГРАД

  • Венизелосава

 

СЛАВИЈА

  • Темеринска – Темерински пут

 

ДЕТЕЛИНАРА

  • Корнелија Станковића

 

ПЕТРОВАРАДИН

  • Каменички парк