16 Авг 2022
РАСПОРЕД КОШЕЊА ЗА 16.08.2022

СТАРИ ГРАД

  • Београдски кеј од моста до канала ДТД

 

СЛАВИЈА

  • Индустријска зона Југ, Салајка

 

ЛИМАН

  • Народног фронта

 

ДЕТЕЛИНАРА

  • Футошки парк,

  • Сајлово

 

НОВО НАСЕЉЕ

  • Сателит

 

ПЕТРОВАРАДИН

  • Каменички парк,

  • Рељковићева