17 Мај 2024
ПОНАВЉА СЕ АКЦИЈА „ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ НА ШТРАНДУ ЗА МИХАЈЛА ДУБРАВЦА

У понедељак 13. маја, у оквиру акције „Хуманитарни понедељак“ која је била намењена за Михајла Дубравца прикупљено је 22.270,00 динара. С обзиром да је прикупљен износ мањи од 60.000,00 динара, Правилником о условима и начину спровођења акције због лоших временских прилика предвиђа се понављање акције наредног понедељка, те  ће се акција прикупљања средстава поновити у понедељак 20. маја. Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Михајло има 17 година и болује од аутизма. За његово боље свакодневно функционисање потребне су му бројне терапије, физиотерапеута, логопеда, бањског лечења, хипербаричне коморе. Средства која ће се прикупљати биће намењена за неопходне терапије физиотерапеута, логопеда, суплементе као и кондиционе тренинге који су неопходни.

Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.