18 Јул 2022
ПОНАВЉА СЕ АКЦИЈА „ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ НА ШТРАНДУ ЗА МАРКА НИКОЛИЋА

Претходни понедељак у оквиру акције „Хуманитарни понедељак“ која је била намењена за Николић Марка прикупљено је 58.630,00 динара, с обзиром да је прикупљен износ мањи од 60.000,00 динара, Правилником о условима и начину спровођења акције због лоших временских прилика предвиђа се понављање акције наредног понедељка, те  ће се акција прикупљања средстава поновити у понедељак 18. јула. Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Марко је дечак ведрог духа који пред собом има развојни изазов. Са 3 године дијагностикован  му је первазивни развојни поремећај. Потешкоће на које наилази су у области пажње, говора и моторике. Новац који ће се прикупљати потребан је за дефектолошке и логопедске третмане како би постигао што боље резултате у овој области развоја.

Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.