13 Дец 2013
ПОЧИЊЕ СА РАДОМ КЛИЗАЛИШТЕ НА ШТРАНДУ

У понедељак, 16. децембра почиње са радом клизалиште на централном платоу Штранда. Радно време радним данима је од 10 до 19.30, а викендом до 21.30 часова. Смене ће трајати сат и по, радним данима је на програму пет, а викендом шест смена ошлу зимску сезону. За смену у трајању од сат и по потребно је издвојити. Цене су остале непромењене у односу на прошлу зимску сезону. За једну смену клизања потребно је издвојити 100 динара, а изнајмљивање клизаљки стаје исто толико. Током зиме на Штранду ће у три наврата бити организоване школе клизања за све оне који нису овладали вештинама овог спорта, а старији су од пет година. Први курс почиње 23. децембра, други 6., а трећи 13. јануара. Цена седмодневне школе клизања стаје 1000 динара по особи. Школе ће водити инструктор клизања Светлана Трешњић. Пријаве и све детаљније информације могу се добити телефоном 455-719 или лично на благајни клизалишта.

Током зимске сезоне на Штранду ће радити и локал „Градског зеленила“ који се налази на централном платоу градске плаже, одмах уз клизалиште.

И ове године „Градско зеленило“ ће, већ традиционално, организовати два хуманитарна маскенбала на клизалишту на Штранду и то 24. децембра и 6. јануара од 16 до 17.30 часова. Помоћ ће и овог пута бити додељена  деци из Сигурне дечије куће у Новом Саду.