20 Мај 2022
ПЛАН ЗАЛИВАЊА ЗА 20.05.2022. (ДРУГА СМЕНА)

ЛИМАН

  • Булевар патријарха Павла,
  • Булевар деспота Стефана

 

СЛАВИЈА

  • Темеринска улица,
  • Темерински пут,
  • Булевар краља Петра I