07 Апр 2014
ОДРЕЂЕНИ ТЕРМИНИ ЗА ИЗДАВАЊЕ КАБИНА НА ШТРАНДУ

Кабине за предстојећу купалишну сезону на Штранду даваће се у закуп 14. и 15. априла старим, а 17. априла новим закупцима на централном платоу градске плаже у термину од 10 до 18 часова. Под старим закупцима подразумевају се грађани који су последњих пет година или дуже у континуитету изнајмљивали кабине од „Градског зеленила“. И ове године изаћићемо у сусрет удружењима особа са посебним потребама. У питању је 15 удружења која су и прошле године од нашег предузећа закупила по једну кабину за своје чланове.

Цене закупа нису се мењале у односу на прошлу сезону. За најам велике кабине потребно је издвојити 15.000, а мале 12.000 динара. Сваки закупац кабине има право на по једну бесплатну сезонску карту на име закупца.

Купалишна сезона траје од 1.маја до 30. септембра, а прва четири дана улаз се неће наплаћивати. Цене улазница такође су остале непромењене: дневна карта стаје 50 динара, деца до 7 година не плаћају улаз, док је за сезонску улазницу потребно издвојити 1045 динара. Сезонске карте са попустом (за студенте, ђаке и пензионере) стају 850 динара, док израда сезонских улазница заштићених од фалсификовања кошта 300 динара.