08 Мај 2014
НАПАД НА ДИРЕКТОРА „ГРАДСКОГ ЗЕЛЕНИЛА“

Бивши радник ЈКП „Градско зеленило“ Синиша Мићуновић, од раније познат полицији због неколико кривичних дела, данас пре подне је вербално напао директора нашег предузећа Милана Новаковића. Том приликом упутио му је физичке претње и претње његовој породици уносећи му се у лице. После изречених претњи и увреда покушао је да фотографише директора, што му господин Новаковић није дозволио одгурнувши му мобилни телефон. Синиша Мићуновић је након тога инцсенирао пад и оптужио директора за физички напад, да би после неколико минута обавестио медије о наводном физичком насртају директора на њега, а десило се управо супротно. О инциденту, који Синиши Мићуновићу није први, али смо убеђени да ће бити последњи, обавештена је и полиција.

Иначе, Синиша Мићуновић је био запослен у „Градском зеленилу“, где је због недолазака на посао крајем прошле године добио отказ. По добијању отказа Мићуновић, познат по насилном понашању, направио је неколико кривичних дела. У расаднику нашег предузећа физички је  напао возача ставивши му нож под грло. Неколико дана после тога истом раднику је претио ватреним оружјем, а последњег дана прошле године у просторијама Управе ошамарио је помоћника директора за комерцијалне послове. Против њега је због свега наведеног у току кривични поступак, а полиција је у неколико наврата морала да интервенише.

У нашем предузећу био је запослен и његов отац Слободан Мићуновић који је пре десетак година у Футошком парку претукао некадашњег директора „Градског зеленила“ Сашу Ивковића наневши му тешке телесне повреде.

Print FriendlyШтампа и ПДФ