15 Мар 2024
НА БУЛЕВАРУ МИХАЈЛА ПУПИНА ПОСАЂЕНО 550 РУЖА,  НАСТАВЉЕНО ЛЕЧЕЊЕ ОШТЕЋЕНИХ СТАБАЛА

На Булевару Михајла Пупина, у цветну гредицу испред Интерсервиса, радници Градског зеленила данас су посадили 550 комада ружа „ Blush Pixie“, чије ће розе боје додатно красити центар Новог Сада. У Шумадијској улици, Николајевској порти у току су радови на уређењу травњака. У улицама Стевана Брановачког, Јована Бошковића, Јована Ђорђевића, Соње Маринковић, Мирослава Антића, Илије Вучетића, Милеве Марић, Народног фронта, Јиричековој, Тргу Ференца Фехера, Темеринском путу, Каћкој петљи, као и у стамбеном блоку Кнеза Милоша - Слободана Јовановића - Сељачких буна и Футошком парку у току је кошење траве. Кошење траве настављено је на више локација нa Петроварадинској тврђави.

У Дунавском парку, Лиманском парку, на Булевару Европе, Темеринском путу, Булевару кнеза Милоша се окопава и плеви шибље. У Каменичком парку је у току реконструкција травњака и кошење корова, а на Петроварадинском кеју натсављено је плевљење цвећа, као и радови на санацији оштећења на стаблима у Јеврејској, Радничкој 45 и Житном тргу 20.

У суботу ће у сарадњи са Месном заједницом Ковиљ, бити организована велика пролећна акција уклањања грана заломљених у олуји, у парковима и у близини дечјих игралишта. Такође, биће извршено уклањање растиња које заклања прегледност раскрсница.