21 Мај 2024
КОШЕЊЕ – ПЛАНИРАНИ РАДОВИ ЗА УТОРАК 21.05.2024.

 

РЈ“СЛАВИЈА“

 • Булевар краља Петра,
 • Булевар Јаше Томића

РЈ“ПЕТРОВАРАДИН“

 • Прерадовићева,
 • Мишелук

РЈ“СТАРИ ГРАД“

 • Булевар Михајла Пупина,
 • Жарка Зрењанина,
 • Позоришни трг,
 • центар  

РЈ“ЛИМАН“

 • стамбени блок Др. Рибара,
 • Подгорички блок

РЈ“ДЕТЕЛИНАРА“  

 • стамбени блок од Бранимира Чосића до Булевара ослобођења

РЈ“НОВО НАСЕЉЕ“  

 • део Булевара  војводе Степе,
 • Футог