24 Мај 2023
КОШЕЊЕ – ПЛАНИРАНИ РАДОВИ ЗА СРЕДУ 24.05.2023.

РЈ“СЛАВИЈА“

 • Каћка петља,
 • Кисачка,
 • Краља Вукашина

 

РЈ“ПЕТРОВАРАДИН“

 • прилаз Петроварадинској  тврђави,
 • Парк код школе

 

РЈ“СТАРИ ГРАД“

 • Спенс,
 • Променада,
 • Омладински парк

 

РЈ“ЛИМАН“

 • Сунчани кеј

 

РЈ“ДЕТЕЛИНАРА“

 • блок АБЦ

 

РЈ“НОВО НАСЕЉЕ“

 • блок Партизанских база,
 • Парк Бистрица II