03 Сеп 2022
„HUMANITARNI PONEDELJAK“ NA ŠTRANDU ZA LUKU KOVAČEVIĆA

 

U akciji prikupljanja pomoći za Luku Kovačevića, zbog loših vremenskih prilika, prethodna dva ponedeljka je prikupljen iznos manji od 60.000 dinara. Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije, u takvim slučajima predviđa se ponavljanje akcije, tako da će narednog  ponedeljka, 05. septembra pomoć ponovo biti namenjena Luki.

 

Tog dana neće se naplaćivati ulaz na plažu, a kartu će, kao što je uobičajeno, zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 08.00 do 19.00 časova.

 

Luka je dete sa teškoćama u razvoju, ima petnaest godina i na žalost, oboleo je od više ozbiljnih bolesti. On ima autizam, epilepsiju i dandy woker – oboljenje mozga. Jedno je od četvoro dece u porodici čija primanja nisu dovoljna za terapije i lekove koji su mu neophodni.

 

Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.