08 Јул 2014
БИБЛИОТЕКА НА ШТРАНДУ

Обавештавамо поштоване суграђане да ће Градска библиотека у Новом Саду и ове године, у сарадњи са ЈКП Градско зеленило, од 10. јула до 1. септембра 2014. године, организовати рад БИБЛИОТЕКЕ НА ШТРАНДУ под слоганом Библиотека је тамо где сте ви. Сви посетиоци Штранда биће у могућности да бесплатно изнајме књиге за читање, прочитају дневну и илустровану штампу и присуствују планираним програмима.

Посетиоцима су на располагању одабрани наслови књига (за одрасле и децу), дневна и недељна штампа и часописи. Позајмица књига је дневна, а врши се уз чланску карту Библиотеке или лични документ.

Осим дневне и периодичне штампе на српском језику, посредством агенције „Heror Media Pont“, корисницима Библиотеке, као и претходне године, биће доступна штампа на језицима националних мањина.

Од 21. јула до 16. августа агенција „Heror Media Pont” и Центар за развој мањинских и локалних медија „Minority & Local Media Development Center” реализоваће активности у сврху промоције језика и културе националних мањина у Новом Саду.

Радно време Библиотеке је сваки дан од 10.00 до 20.00 часова.