18 Мај 2020
БЕСПЛАТАН УЛАЗ НА НОВОСАДСКОЈ ПЛАЖИ ШТРАНД ДО 01. ЈУНА

Иако традиционално сезона на Штранду почиње 01. маја, ове године су капије Штранда отворене пар дана након тога, укидањем одређених мера које је донела Влада Републике Србије и кризни штаб Града Новог Сада. Новосађани су са радошћу дочекали да слободно време проводе на једном од најлепших места за релаксацију, па је тако ЈКП „Градско зеленило“ Нови Сад омогућило слободан улаз на плажу до 01. јуна 2020. На овај начин желимо да олакшамо како грађанима да што више времена проводе у природи, тако и угоститељима који обављају своју делатност на плажи  да у периоду када није отворена купалишна сезона лакше превазиђу период у ком нису могли да остварују приходе због епидемије вируса Ковид 19.

Од четвртка 21.05. ће почети продаја сезонских улазница за закупце кабина и сезонских улазница без попуста и са попустом које ће моћи да користе од 01. јуна.

Закупци великих кабина имају право на четири улазнице, а закупци малих кабина на две улазнице, по цени израде од 300,00 динара. Документација коју је неопходно приложити је уговор о закупу кабине за текућу годину.

Цена сезонске карте без попуста је 1.345,00 динара, а са попустом за ђаке, студенте и пензионере 1.150,00 динара.

Радно време благајне је сваки дан  од 08:00-16:00 часова.

Такође, од 01. јуна ће почети традиционална акција „Хуманитарни понедељак“, а наплата улаза од 02. јуна.