19 Авг 2013
„ВОЈВОДИНА ФЕСТ“ 07. и 8. СЕПТЕМБРА НА ШТРАНДУ

Манифестација која промовише мултикултуралност и богатство различитости, „Војводина фест“, биће одржана у суботу, 07.  и недељу 08. септембра од 8 до 24 часа

 Јавно-комунално предузеће „Градско зеленило“ и Фолклорно удружење „Велико коло“ у сарадњи са удружењима грађана „Чувари традиције“ и „Традиција, корени и културно наслеђе“ 7. и 8. септембра на  три локације на Штранду организују традиционалну манифестацију „Војводина фест“.

Жеља нам је да и ове године окупимо представнике туристичких организација војвођанских општина, гурмане и мајсторе кулинарских вештина, винаре, мајсторе старих заната и оне који се тек доказују добрим идејама и квалитетним рукотворинама, културно уметничка друштва, ансамбле и, уопште, све заинтересоване да се представе и упознају нас са својим вештинама и местом из којег долазе. За излагаче су припремљене и вредне награде спонзора. Планирано је да буде изабран најлепши штанд на фестивалу, а кулинари ће бити награђени у неколико категорија. За посетиоце „Војводина феста“, између осталог, биће припремљен и купус у највећем казану на свету, капацитета 5000 литара у којем може да се скува  преко 10.000 порција овог јела.

 

Пријављивање заинтересованих почиње у уторак 13. августа, а то је могуће учинити на три начина:

-       телефоном сваког радног дана од 8 до 16 часова на 021/455-719

-       мејлом на strand@zelenilo.com

-       или поруком путем фејсбук странице Штранда – Strandarosi