12 Мај 2024
„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ НА ШТРАНДУ ЗА МИХАЈЛА ДУБРАВЦА

У понедељак 13. маја акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Михајлу Дубравцу. Тог дана улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Михајло има 17 година и болује од аутизма. За његово боље свакодневно функционисање потребне су му бројне терапије, физиотерапеута, логопеда, бањског лечења, хибербаричне коморе. Средства која ће се прикупљати биће намењена за неопходне терапије физиотерапеута, логопеда, суплементе као и кондиционе тренинге који су неопходни.

Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда. Такође посећамо да од уторка 14. маја почиње наплата улаза на Штранд. Цене улазница се нису мењале од 2010. године, те је за дневну уазницу неопходно издвојити 50 динара, за сезонску 1345 динара, као и за сезонску са попустом 1150 динара.