17 Сеп 2021
„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ НА ШТРАНДУ ЗА ЈОВИН МИЛЕНКА

У понедељак 20. септембра акција „Хуманитарни понедељак биће намењена Миленку Јовину. Тог дана улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Миленко је рођен 11.02.1984. године, одласком у ковид центар због симптома сличних ковид вирусу пре пар месеци установљена му је дијагноза акутне лимфобластне леукемије. Ова опака болест га је изненада отргла из његовог мирног породичног живота, од жене, деце родитеља… Како би победио ову опаку болест неопходно је лечење у иностранству где би био подвргнут зрачној терапији која се не спроводи у Србији, а потом и трансплантацији коштане сржи.

Миленку су средства потребна за лечење, трансплантацију, специјалистичке и контролне прегледе, за рехабилитацију као и за путне трошкове и смештај.

У акцији прикупљања средстава  за лечење Павлов Данила  прикупљено је 65.050,00 динара. Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.