29 Јул 2023
„HUMANITARNI PONEDELJAK“ NA ŠTRANDU ZA ANDREJA GLAVONJIĆA

U ponedeljak 31. jula akcija „Humanitarni ponedeljak“ biće namenjena Andreju Glavonjiću. Tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Andrej je rođen 2016. godine, od svog 6-og meseca oboleo je od cerebralne paralize zbog čega su mu potrebne terapije fizioterapeuta, logopeda, banjskog lečenja, hiperbarične komore, jahanje… U porodici jedan roditelj je 24 časa sa detetom zbog čega nije u mogućnosti da radi. Zbog teške finansijske situacije roditelji su se obratili za pomoć kako bi Andrej mogao da nastavi sa terapijama. Sredstva koja će se prikupljati biće namenjena za neophodne terapije fizioterapeuta, logopeda, banje, hiperbarične komore.

U akciji prikupljanja sredstava za Filipa Marjanovića ukupno je prikupljeno 242.450,00 dinara. Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.