У четвртак 24. децембра од 17 часова на клизалишту на Штранду осму сезону узастопно биће организован хуманитарни маскенбал за малишане из Сигурне дечије куће у Новом Саду. За добру атмосферу ангажовани су аниматори, а посетиоци ће моћи да се забаве и уз актуелне светске музичке хитове. За најмаштовитије маске „Градско зеленило“ је обезбедило награде. Током маскенбала најмлађи клизачи имаће прилику да учествују у кићењу јелке на централном платоу Штранда.

Све људе добре воље позивамо да сутра у 17 часова понесу пригодне поклоне (играчке, слаткише и добро очувану одећу и обућу) за децу из Сигурне дечије куће и на тај начин им улепшају божићне и новогодишње празнике.

Малишани који желе да учествују у кићењу јелке треба на клизалиште да понесу украсе, а и у овом случају најлепши и најмаштовитији биће награђени од стране нашег предузећа.

Сви они који не буду били у могућности да сутра поподне дођу на Штранд и учествују у хуманитарној акцији, већ почетком 2016. године имаће нову прилику за то, а о термину ће бити информисани путем средстава јавног информисања или на благајни клизалишта на новосадској градској плажи.

 

 

И ова акција „Градског зеленила“ одвија се под слоганом „НОВОСАДСКИ ЈЕ БИТИ ХУМАН!“