У четвртак,  21.априла почео је са радом Дино парк Нови Сад, први научно-забавни парк у овом делу Балкана.

Управа ДИНО парка тог дана је, као и првог – промотивног дана отварања (у недељу, 17.априла) , одлучила да улаз за све посетиоце буде бесплатан, како би што више најнестрпљивијих љубитеља диносауруса могло већ првог дана да упозна наше реплике. Управо због наведене одлуке и потребе да се одржи безбедност посетилаца, капије су првог дана биле отворене у краћем периоду.

Од сутра, 22.априла парк ће радити сваког дана у недељи од 10  до 20 часова, али ће улаз бити могућ најкасније до 19.30 (због краћег дана у ово доба године).

Такође, од данас улаз се наплаћује редовно. Целодневна улазница у Дино парк за децу кошта 200, а за одрасле 300 динара. Време боравка у парку за посетиоце је неограничено ( у оквиру радног времена ).

Подсећамо Вас на то да смо већ првог викенда припремили специјалне програме.

– 23. и 24. априла организоваћемо такмичење у тражењу Дино јаја, представу мађионичара, Дино еколошку радионицу – сачувајмо планету Земљу. Овог викенда Ваша деца могу постати Дино истраживачи, а у Дино креативној радионици упознаће занимање цвећар – у Дино парку заједно садимо цвеће. Са Вама и нама биће Бранимир Росић и његове „летеће гитаре“, ликовне, плесне и спортске радионице, а Бранимиру ће се придружити и Петар Јелић и његово „Културно склониште“.

 

Учествовање у свим радионицама урачунато је у цену улазнице

Више о програму и сатници на нашем сајту www.dinoparknovisad.com/program/

 

Чекамо Вас!