Родитељи, поред сталне изложбе реплика диносауруса и пратећих садржаја, Дино тим организује креативне радионице за децу и специјалне викенд програме.

За продужени празнични викенд осмислили смо незаборавну авантуру за целу породицу у Дино парку Нови Сад.

-У петак 29. априла,  заједно фарбамо јаја диносауруса и учимо Вас најразличитијим сликарским техникама. Певамо ускршње песмице, а Бранимир Росић припрема за Вас интерактивни музички квиз. Велики петак у Дино парку биће другачији од осталих.

 

– Када смо се загрејали и распевали у суботу, 30. априла настаљамо у истом темпу. Организујемо Дино плесне радионице. Упознајемо Вашу децу са занимањем пекар – заједно месимо тесто. Децу ће забављати хаос аниматори, мађионичар Воларе, а неће изостати ни ликовне радионице.

1. мај у Дино парку! Биће то другачији празник од свих које сте до сада провели. Само ћемо открити да организујемо такмичење у куцању ускршњих јаја, уметничке и ликовне радионице по угледу на Бруце Блитз емисије, а имаћемо и сјајну музичку подршку. На Ускрс се са Вама и нама друже Бранимир Росић, његове „Летеће гитаре“ и Дино хор са ускршњим концертом.

2. маја припремите се за Дино театар. Доносимо оригиналну представу која ће Вас научити како се преживљава у природи. Чућете и како звуче деца и тамбураши – „Бисери лицидерског срца“ наши и Ваши гости. Спортске, ликовне и музичке радионице припремамо за тај дан.

– За последњи празнични дан, 3.мај, Дино тим организује музички квиз, а дружење завршавамо са Петром Јелићем из Yu групе и дечјим рок концертом „Културно склониште“. У Дино креативној радионици израђујемо накит од перлица и сламки.

Целодневна улазница у Дино парк за децу кошта 200, а за одрасле 300 динара. Време боравка у парку за посетиоце је неограничено ( у оквиру радног времена ).

Више о програму и сатници на нашем сајту www.dinoparknovisad.com/program/

Чекамо Вас!