Јавно комунално предузеће „Градско зеленило“ и наш пословни партнер – фирма „Лагрота интернационал“ из Београда, ове недеље угостили су четири групе деце из дневног боравка Школе за основно и средње образовање „Милан Петровић“ и  дневног боравка Центра за социјални рад у Дино парку код Спенса. На овај начин наша два предузећа омогућила су деци са интелектуалном и вишеструком ометеношћу са једне, као и малишанима из породица са најнижим социјалним статусом са друге стране, да бесплатно уживају у новој туристичкој атракцији нашег града, а да истовремено, уз помоћ стручних водича, науче много тога о давно изумрлом свету диносауруса.

„Градско зеленило“ је и овог пута показало висок степен друштвене одговорности, због чега је прошле године добило Октобарску награду Новог Сада.

 

 

„Градско зеленило“ чим се стабилизују временске прилике, а самим тим и повећа посета Штранду, наставља  акцију „Хумани понедељак“, започету 2014. године. Подсећамо да је акција намењена деци оболелој од ретких болести, а грађани могу да нас контактирају мејлом на адресу marketing@zelenilo.com или телефоном на 021/21-00-272.