Завршним концертом Приближимо се једни другима“ на Штранду је синоћ  завршен Пети међународни инклузивни фестивал „Hearts in harmony“. Домаћин фестивала било је Удружење грађана „Вера, љубав, нада“ и инклузивни хор „Исон“, а градови домаћини Нови Сад, Сомбор и Бечеј. Програм Фестивала чинило је више од 1200 учесника из Србије, Русије, Хрватске и Македоније који наступају у неколико десетина инклузивних вокалних група, хорова и као солисти.

Током концерта чек са прикупљеном помоћи од 130.860 динара Бранислави Вуксан, мајци тешко оболелог дечака Горана из села Обреж код Пећинаца, уручио је Јован Симић, организатор сличне хуманитарне акције продајом спортских дресова. Предаји чека присуствовао је и директор Фестивала EXIT Душан Ковачевић који је истовремено обећао да ће Фондација EXIT уплатити исти износ који су сакупили посетиоци новосадске градске плаже.. Ковачевић је пружио пуну подршку акцији „Хумани понедељак“ који је прошлог лета покренуло Јавно комунално предузеће „Градско зеленило“.

Директор „Градског зеленила“ у име предузећа се захвалио свим људима добре воље који су помогли нашу хуманитарну акцију. Он је нагласио да „Градско зеленило“, учешћем у техничкој подршци организацији музичког фестивала „EXIT“ доказује да наше предузеће тежи ка томе да се удружује са најбољима, а то је управо један од најзначајнијих музичких фестивала у свету који је наш град вратио на светску туристичку мапу. Директор Богдановић је на крају позвао све малишане да од 1. септембра уживају у чарима „Дино парка“ који ће до тада бити отворен на простору Железничког парка у Новом Саду. Обећање које је „Градско зеленило“ пре неколико месеци дало нашим најмлађим суграђанима, до 1 . септембра тиме ће дефинитивно бити испуњено.