Захваљујући повољним временским условима радници Јавних комуналних предузећа „Градско зеленило“ и „Паркинг сервис“ настављају радове на реконструкцији дрвореда и саобраћајних површина у Фрушкогорској улици. Од среде, 25. децембра радиће се део парне стране Фрушкогорске улице – од Ресавске до Булевара деспота Стефана, тако да овим путем апелујемо на возаче да у наредном периоду не паркирају возила на том потезу. У овој фази радова планирано је обарање 11 стабала сибирског бреста, садња 14 стабала копривића и 10 ликвиданбара, као и реконструкција паркинга, тротоара и бициклистичких стаза на тој површини.   Трећа фаза радова, којом ће бити и завршен комплетан посао биће обављена на пролеће.

Радове на реконструкцији дрвореда и паркинга на парној страни Фрушкогорске улице – од Народног фронта до Булевара деспота Стефана неопходно је извести како би се избегле даље повреде пешака и оштећења возила, којих је протеклих година било веома много.

По завршетку реконструкције, уместо 55 стабала сибирског бреста чији коренов систем је оштетио саобраћајне површине, поменути део Фрушкогорске улице красиће 72 нова стабла копривића и ликвиданбара.