Због изузетно јаке кише и невремена које је јуче захватило Нови Сад и околину, менаџмент „Дино парка“ био је принуђен да свечано отварање те туристичке атракције помери за неколико дана. Због немогућности да се у таквим временским условима партерно уређење и земљани радови приведу крају, одлучили смо да за неколико дана одложимо свечано отварање и почетак наплате улазница.

ЈКП „Градско зеленило“ и наш партнер у овом послу, фирма „Лагрота интернационал“ из Београда, због великог интересовања грађана, посебно малишана, одлучили су да у недељу 17. априла  у термину од 16 до 18 часова отворе капије „Дино парка“ и омогуће свима да се упознају са садржајима ове туристичке атракције, као и са током завршних радова на уређењу парка.

Посетиоцима ће бити омогућено да уз стручну помоћ водича уживају у поставци реплика диносауруса. Ангажовали смо и велики број аниматора који ће бити задужени за добро расположење најмлађих посетилаца, којима ће на располагању бити играоница и пешчана површина за ископавање фосила.