За четири дана Нови Сад добија први и једини  научно-забавни парк, који ће због свог богатог садржаја постати незаобилазна туристичка атракција и омиљено место Новосађана. Свечано отварање предвиђено је за дане викенда, у суботу и недељу, 16. и 17. априла 2016. године.

Родитељи, Дино парк пружа јединствену целодневну и вишедневну забаву и едукацију за све узрасте. Поред Сталне изложбе реплика диносауруса и пратећих садржаја, Дино тим организује креативне радионице за децу и специјалне викенд програме.

Већ првог викенда осмислили смо за Вас незаборавну авантуру кроз  културно-забавни и едукативни програм.

– У суботу, 16.04. почињемо са Дино спортском радионицом – пробудите у Вашем детету спортски дух. Нека се такмичи, вежба и развија спортске вештине. Да ли су Ваша деца до сада имала прилику да цртају диносауруса окружена репликама диносауруса у природној величини, сугурно да нису.  Дино ликовна радионица буди и развија машту код најмлађих – сликајте са нама. Првог дана у Дино парк стиже и Бранимир Росић и „летеће гитаре“, који ће заједно са децом организовати мини интерактивни концерт.

– Недељу, 17.04. отварамо плесом. Дино радионица Време је за плес упознаће децу са најразличитијим плесовима. А ако ваша деца до сада нису имала прилику да гледају и слушају Дино хор или можда да учествују у њему, тачно у подне уживаће у томе. Нека Ваши клинци постану Дино истраживачи. У недељу организујемо специјалну потрагу за благом. Зароните у песак и пробудите у Вашем детету малог истраживача. И другог дана отварања јачамо спортски дух. Како Вам звучи израда стоног фудбала и једног великог такмичења. Звучи сјајно! За крај програма првог викенда Дино тим заједно са Бранимиром Росићем организује музички квиз.

Дино парк ће и сваког наредног викенда припремати креативно-едукативне садржаје прилагођене најразличитијим узрастима деце.

 

16.04.2016. Субота – програм

11.00-11.45 Дино спортска радионица – различити облици кретања, вежбе обликовања, полигон, такмичење
12.00-12.45 Хаос аниматори
13.00-13.45 Дино ликовна радионица – сликање диносауруса
17.00-17.45 Дино музичка радионица – аниматорска прича уз слушање музике – Антонио Вивалди „Четири годишња доба“
18.00-18.45 Бранимир Росић – интерактивни концерт „Летеће гитаре“

17.04.2016. Недеља – програм

11.00-11.45 Дино уметничка радионица – плеши са мном – упознавање различитих плесова
12.00-12.45 Дино дечји хор – концерт
13.00-13.45 Дино истраживачи – потрага за Дино благом
17.00-17.45 Дино спортска радионица – стони фудбал – израда  и такмичење
18.00-18.45 Бранимир Росић – Дино музички квиз

 

 

– 23. и 24. априла организоваћемо такмичење у тражењу Дино јаја, представу мађионичара, Дино еколошку радионицу – сачувајмо планету Земљу. Као и претходног и овог викенда Ваша деца могу постати Дино истраживачи, а у Дино креативној радионици упознаће занимање цвећар – у Дино парку заједно садимо цвеће. Поново са Вама и нама биће Бранимир Росић и његове „летеће гитаре“, ликовне, плесне и спортске радионице, а Бранимиру ће се придружити и Петар Јелић и његово „Културно склониште“.

 

– Од 29. априла, па све до 3.маја Дино тим је осмислио како да квалитетно проведете продужени празнични викенд. Само ћемо Вам рећи да заједно фарбамо јаја диносауруса, певамо ускршње песмице, такмичимо се у куцању ускршњих јаја. Организујемо музички квиз и Дино караоке парти. Овога пута упознајемо Вашу децу са занимањем пекар – заједно месимо тесто. У Дино креативној радионици израђујемо накит од перлица и сламки, а Дино тим ће за ваше клинце у стилу Робинзона Крусоа организовати обуку о преживљавању. Музичка подршка за празник биће „Лимански бећари“, дечји рок концерт  Културно склониште са Петром Јелићем из Yу групе и Бисери лицидерског срца – деца и тамбураши.

 

Радно време Дино парка је сваког дана од 10 до 17 часова, док је организација рођендана предвиђена у термину од 17 до 20 сати. Целодневна улазница у Дино парк за децу кошта 200, за одрасле 300 динара, док се за куповину 15 и више карата одобрава попуст од 10%.  Време боравка у парку за посетиоце је неограничено ( у оквиру радног времена ).

Више информација на:

www.dinoparknovisad.com/program/

Чекамо Вас!