Туристичка понуда Новог Сада овог пролећа постаје богатија за још једну атрактивну дестинацију – Дино парк. Нови Сад, познат по томе да по културним и забавним садржајима може да парира и великим европским градовима, ускоро добија оно што је недостајало најмлађима, научно – забавни парк.

Попут сличних у окружењу, Дино парк у Новом Саду ће се трудити да посетиоцима пружи и занимљив културно-забавни програм кроз песму, игру, позоришне представе, интерактивне радионице и играонице прилагођене деци предшколског и школског узраста.

У склопу редовне поставке, посетиоци ће моћи да уживају у 24 реплике диносауруса и да на забаван начин уче о историји наше планете уз дружење са водичима и едукаторима. Упознавање са изложбом биће омогућено на свим језицима региона, а домаћини ће се подједнако трудити да изађу у сусрет и организованим и индивидуалним посетама.

Отварање Дино парка у Новом Саду, планирано је за почетак априла ове године, а детаљни  програмски планови ће бити објављени током марта. До тада се све важне информације могу пронаћи на званичној ФБ страници www.facebook.com/DINOPARKNoviSad, као и на интернет сајту www.dinoparknovisad.com.